ΤΣΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Μεταλλικές Κατασκευές – Συστήματα Αλουμινίου

Ποιοι Είμαστε

Μεταλλικές Κατασκευές & Συστήματα Αλουμινίου

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ την Τσάτος Κατασκευαστική

Μεταλλικές Κατασκευές, Συστήματα Αλουμινίου & Ειδικές Κατασκευές

20+ Χρόνια Εμπειρίας

Σας φέρνουμε την Μοναδική μας Τεχνογνωσία και Εξειδίκευση

Η Εταιρεία “Τσάτος Κατασκευαστική” δραστηριοποιείται στον χώρο των “Μεταλλικών κατασκευών και Συστημάτων Αλουμινίου” από το 1998 και μέσα από την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων εφαρμοσμένων στα μέτρα των πελατών, έχει εδραιώσει μία καταξιωμένη εταιρική παρουσία στην Ελληνική αγορά.
Αναπτύσσουμε και εμπλουτίζουμε το σύνολο των υπηρεσιών μας συνεχώς, διατηρώντας ως κύριο άξονα στην προσπάθεια αυτή, την χρήση σύγχρονων, κορυφαίας ποιότητας υλικών που τα διαχειρίζονται άριστοι τεχνίτες.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε πλήρεις και ουσιαστικές λύσεις στον κατασκευαστικό χώρο που να ανταποκρίνονται στα οικονομικά και ψηλά ποιοτικά κριτήρια του αγοραστικού κοινού.

Μέσα από τις αποτελεσματικές λύσεις που προτείνουμε και που διαμορφώνονται έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στην προσωπική ανάγκη του καθενός από εσάς ξεχωριστά, προσδίδουμε στην επιχείρησή σας πολύτιμη εμπορική αξία.
Για να το πετύχουμε αυτό, στηρίζουμε την πολιτική της εταιρίας μας σε πέντε βασικούς άξονες:

-Συνέπεια
-Αξιοπιστία
-Τιμές
-Ποιότητα
-Τεχνογνωσία

Συνδυάζουμε την προσωπικότητα των τεχνικών μας με τον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό των εγκαταστάσεων μας για να σας παρέχουμε μοναδικές κατασκευαστικές δημιουργίες !

895+

Ευχαριστημένοι Πελάτες

22+

Έτη Εμπειρίας

900+

Ολοκληρωμένες Εργασίες